Overnatning på Stevns for hele familien

Stevns Klint Bed & Breakfast

Stevns Klint Bed & Breakfast

Glæd dig til dit ophold på Stevns Klint Bed & Breakfast. Vi er det perfekte sted for en familieferie eller familieweekend, og vores festlokale er desuden en smuk ramme at fejre fødselsdag, bryllup eller konfirmation i. Vi kan også bookes til for eksempel temadage for mindre virksomheder.

Vi glæder os til at byde velkommen.

Møllehuset

Hyggelig bygning med fire store og smagfuldt indrettede værelser med eget bad og toilet samt adgang til rummeligt fælleskøkken.

Læs mere

Laden

Her er to mindre værelser, som primært er til enkeltpersoner, men hvor der også er plads til to. Separat bad og toilet til begge værelser.

Læs mere

Kornloftet

1. sal med tre nyindrettede dobbeltværelser, som deler et bad og toilet og derfor er særdeles velegnede til familier. Fælleskøkken på etagen.

Læs mere

Stalden

Stemningsfyldt festlokale med rustikke rammer til bryllupsfest, fødselsdag, konfirmation, barnedåb eller enhver anden festlig dag.

Læs mere

Mølleager

– et lille stykke historie

Gården, som i dag huser Stevns Klint Bed & Breakfast, hed oprindelig Mølleager og blev opført i 1834 i byen Højerup på Stevns, hvor den blev byens hovedgård med jordbesiddelser, vandmølle og vandtank. Gården har været familieejet fra 1800-tallet og frem til 1990. I 2002 blev der foretaget en gennemgribende renovering udført i respekt for gårdens oprindelse, så den stadig står smuk og emmer af historie.